Romanian  English version
Searching
   
Editura Stef Iasi Editura Stef on Facebook
 
CONSULTANŢĂ EDITORIALĂ

În funcţie de situaţia concretă a fiecărui caz, autorii sunt consiliaţi de către editorul sau redactorul şef al Editurii STEF asupra structurii lucrării, concepţiei grafice a copertei, aspectului final al lucrării şi al altor elemente importante în vederea publicării.

Editura poate intermedia relaţia cu referenţii ştiinţifici sau poate asigura efectuarea de recenzii, prefaţări, postfaţări, cronici asupra apariţiei, prezentări, lansări de carte (în principal atunci când este vorba despre literatură beletristică).

Se realizează o evaluare a manuscrisului şi se propun corecţiile pe care editura le consideră necesare.

Serviciile pe care le oferim sunt complete: de la culegerea manuscriselor, tehnoredactare, corectură, editare, proiectarea şi realizarea copertei şi a altor elemente grafice, intermedierea traducerilor, până la tipărire şi expediere prin curier rapid, cu plata ramburs.

Tehnoredactarea se realizează la un nivel înalt de calitate. În funcţie de specificul fiecărei lucrări, se va decide pregătirea de tipar cea mai adecvată (translarea şi prelucrarea documentului dintr-un format în altul) şi se va negocia preţul final, pornind de la oferta standard de preţuri.

Editura STEF nu îşi propune să vândă ISBN-uri, iar solicitarea descrierilor CIP este un serviciu oferit gratuit.

Cărţile publicate de către Editura Stef cu ISBN şi descriere CIP figurează în baza de date a Bibliotecii Naţionale a României (www.bibnat.ro) şi, mai nou, în depozitul legal al Bibliotecii Naţionale a Republicii Moldova (www.bnrm.md ).

Mai avem relaţii de colaborare cu Bodleian Libraries of the University of Oxford (http://solo.bodleian.ox.ac.uk), Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iaşi (www.bcu-iasi.ro) şi Biblioteca Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi (www.tuiasi.ro ).

Oferim servicii de consiliere editorială. Avem  posibilitatea de a evalua calitatea lucrării prin intermediul referenţilor editurii şi vă punem la dispoziţie soluţii de editare avantajoase.

 

Copyright 2006- STEF SRL - Toate drepturile rezervate